با سلام خدمت شما بازدیدکنندگان محترم!!!!

در این پست برای شما طرز تهیه ی 2 غذای لذیذ و خوش مزه ی ایرانی را آماده کردم .... خورش قرومه سبزی و سوفله سیب زمینی و قارچ که هر دو از غذاهای ایرانی هستند... امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه.

 

خورش قورمه سبزیEnigma-HBK.Mihanblog.Com

 

گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی ۵ تا ۶ عدد
لوبیا قرمز ۰٫۵ لیوان
سبزی خورش ۱ کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم

طرز تهیه :: گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده و همراه با پیاز داغ تفت میدهیم. زردچوبه اضافه میکنیم و سپس ..........

خورش قورمه سبزیEnigma-HBK.Mihanblog.Com

مواد لازم :

گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نیم کیلو گرم
پیاز سرخ کرده ۳ قاشق سوپخوری
روغن ۲۵۰ گرم
لیمو عمانی ۵ تا ۶ عدد
لوبیا قرمز ۰٫۵ لیوان
سبزی خورش ۱ کیلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم

طرز تهیه :


گوشت را پس از تمیز کردن خرد کرده همراه با پیاز داغ تفت می دهیم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبیا قرمزمی پزیم.پس از اینکه گوشت نیم پز شد سبزی (تره,جعفری,گشنیز,کمی شنبلیله ,چند پر نعناع)را که تمیز کرده , شسته و خرد کرده ایم با مقداری روغن سرخ می کنیم و داخل گوشت می ریزیم .

نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش لیمو عمانی را چند سوراخ کرده داخل آن می ریزیم و می گذاریم خورش پخته و جا بیفتد . میتوانیم مقدار ۳/۱ پیمانه آبغوره به خورش اضافه کنیم . خورش پس از پختن باید کاملاً جا بیفتد و روغن بر سطح آن قرار گیرد.

 

آموزش پخت سوفله سیب زمینی و قارچ|NazPatogh.Org

مواد لازم

سیب‌زمینی آب‌پز پنج عدد
قارچ یک پیمانه
تخم‌مرغ سه عدد
پنیر سفید و پیتزا از هر کدام ۱۰۰ گرم
خامه نصف پیمانه
نمک و فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
ریحان خردشده دو قاشق سوپخوری
نشاسته یک قاشق سوپخوری

سوفله سیب‌زمینی و قارچ

طرز تهیه

کف ظرف مخصوص فر یا پیرکس را چرب و سیب‌زمینی‌ها را حلقه حلقه کرده و در آن بچینید. قارچ را خرد کرده و با تخم‌مرغ‌ها بزنید. پنیر سفید و کمی از پنیر پیتزای رنده‌شده را هم اضافه کرده و هم بزنید. خامه، ریحان، نمک،  فلفل و نشاسته را هم افزوده و کاملا مخلوط کنید. این مایه را روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و صاف کرده و دوباره یک لایه سیب‌زمینی حلقه شده را روی مواد بچینید. کمی روغن زیتون روی سیب‌زمینی‌ها ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار دهید. بعد از این مدت پنیر پیتزا باقی‌مانده را روی سوفله ریخته و مجددا پنج دقیقه دیگر در فر قرار  داده تا پنیر طلایی شود.